• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
Rolluiken

Rolluiken


Rolluiken bieden naast extra beveiliging ook een nog betere isolatie voor uw woning. De aluminium lamellen van de in Duitsland geproduceerde rolluiken zijn met purfoam gevuld, waardoor de rolluiken een substantiële bijdrage leveren aan de isolatie van de woning. Hierdoor wordt de woning gedurende de nacht extra geïsoleerd zodat de warmte langer in de woning blijft en u kunt besparen op de verwarmingskosten.

Rolluiken bevorderen ook de veiligheid van de woning. De luiken zijn een extra barrière bij inbraken. Tevens zijn de rolluiken beveiligd tegen het optillen van buiten af.

Hooli kozijnen kunnen de rolluiken in bijna elke gewenste kleur leveren. Zo kunnen de kleuren van de kozijnen en de rolluiken op elkaar worden afgestemd om een geheel te krijgen.

Hier onder staan drie installatie opties. Afhankelijk van uw situatie zal samen met u voor de meest gunstige installatiewijze worden gekozen

rolluiken

Verder kunnen de rolluiken zowel electrisch als handbedient geleverd worden.Op de elektrisch bedienbare rolluiken kan ook een weersensor en of timer worden geplaatst, de luiken zullen automatisch worden bedient bij een bepaald weertype, temperatuur en of uur van de dag.

De rolluiken kunnen ook aan een serre worden gemonteerd om zo deze grote glazen oppervlak extra te isoleren en te beveiligen.